2012-12-16 11:10:00
Φωτογραφία για «Τιμήστε τη φανέλα του Άρη»
Πάθος από τους παίκτες του Άρη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ζήτησε αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης, τονίζοντας τους ότι θα πρέπει να τιμήσουν τη φανέλα του συλλόγου.

Οι «κίτρινοι» δίνουν έναν «τελικό» την Κυριακή με την ακριτική ομάδα και μέλη της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Ψηφίδη, τους επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Αφού οι άνθρωποι της ΚΜΑ παρουσίασαν τη νέα διοίκηση στο ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους γνωστοποιήθηκε και ότι ο Άγγελος Σπυρίδων θα είναι πλέον ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Αυτό που τους ζήτησε εκείνος ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη είναι:

«Να παίξετε με πάθος και να τιμήσετε τη φανέλα του Άρη», με τον Ψηφίδη στη συνέχεια να τονίζει σχετικά με τον τρόπο συγκρότησης της νέας διοίκησης ότι: «Συγκροτήθηκε από Αρειανούς και αποτελείται από Αρειανούς»!

Παράλληλα αυτό που ειπώθηκε στους παίκτες είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ εμφανίστηκε και αισιόδοξος για το μέλλον, σημειώνοντας πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ