2012-12-15 21:02:03
Φωτογραφία για Επιστολή αναγνώστη προς τον Αντώνη Σαμαρά
Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος κ. Σαμαρα κατόπιν της τεράστιας σωτήριας που φέρατε στην Ελλάδα τόσο εσείς προσωπικά όσο και ο κ Στουρναρας, ο κ Βενιζέλος, κ Κουβελης, κ Τσιπρας, κ Παπαρηγα, κ Καμμενος, κ Μιχαλολιακος και όχι μόνο, με την εκ νεου εγκληματικη ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων και ενώ έχετε λάβει όλοι γνώσει προ μηνών από την επώνυμη καταγγελία μου προς στον αξιότιμο κ. Πεπονη που σας έχω καταθέσει και φέρει αριθμ πρωτ 3122κ2071-13-2-2012, στην όποια διώκονται και ειναι υπο ερευνα ολα τα πιστωτικα ιδρυματα Ελλάδος για απατη σε βαθμο κακουργηματος κατά του ελληνικου δημοσιου καθως και νομιμοποίηση εσόδων απο παρανομες εγκληματικες ενεργειες κατα του ελληνικου δημοσιου ν.3691-2008, εσείς παρ ολα αυτα αξιοτιμε κ πρωθυπουργε συναινέσατε στην εκ νεου ανακεφαλαιοποίηση τους χωρίς να περιμενετε τα αποτελεσματα της ερευνας του σδοε που οπως γνωρίζετε όλοι σας τα εσοδα που θα εισπράξει το ελληνικο δημοσιο ειναι ανυπολόγιστα και που φυσικά σας ειχα καταθέσει προ μηνων επιστολή από τις αρμοδιες αρχές του σδοε οτι η εν λόγω καταγγελία μου ειναι προς ερευνα.


Εσείς προσωπικα αξιοτιμε κυριε πρωθυπουργέ αγνοώντας και μην περιμένοντας τα αποτελέσματα της έρευνας του σδοε μαζι φυσικα με τον αξιοτιμο κ Στουρναρα και ολους τους προαναφερόμενους συναινέσατε στην εκ νέου εγκληματική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Το οτι κάνετε εξαγγελειες για την δηθεν σωτηρια της Ελλάδος, φρονιμο θα ηταν στης 17-12-2012 να κανετε εξαγγελεια της παραιτησης σας και να αναφερετε στον ελληνικό λαο οτι περα οτι καλυψατε τεραστια οικονομικα συμφεροντα που θιγοντε απο την εν λογω καταγγελία μου να ζητησετε και συγνωμη που δεν θα σας δοθει απο τις οικογενειες αυτον που εχουν φυγει απο την ζωη μετα απο εκβιασμους που δεχοντουσαν και δεχονται μεχρι σημερα απο τα εν λογω πιστωτικα ιδρυματα και θα δεχονται ετσι ωστε από απελπισια ελληνες να φευγουν απο την ζωη και εσεις κ πρωθυπουργε καλυψατε και ενω γνωριζατε ολοι σας το μεγα εγκλημα που εχουν διαπραξει κατα του ελληνικου δημοσιου συναινέσατε στην εκ νεου στηριξη τους με 23 δις ευρω. Συγνωμη ειστε εγκληματιες.

Όταν σας καλεσει η ελληνικη δικαιοσυνη κατοπιν μυνησεις που εχω καταθεσει προς ολους σας, τι απαντησει θα δωσετε προς τον ελληνικο λαο; Τι απαντηση θα δωσετε αξιοτιμε κ πρωθυπουργε κ οχι μονο προς της οικογενειες αυτον που αυτοκτονουν και θα συνεχισουν μετα απο τις καθημερινες πιεσεις των τραπεζων, οι οποιες οπως ξερετε ολοι σας διώκονται για απατη σε βαθμο κακουργηματος κατα του ελληνικου δημοσιου. Αξιότιμε κ πρωθυπουργε της Ελλάδος οι ευθυνες που φερετε εσεις προσωπικα οπως και οι προαναφερομενοι ειναι τεραστιες.

Χανονται ζωες Ελληνων που εκβιαζονται καθημερινα απο τα πιστωτικα ιδρυματα που στηριζετε εσεις πρωοσωπικα. Κ. πρωθυπουργε της Ελλάδος ειστε συμμετοχος και συνενοχος σε συνεχεις αυτοκτονιες Ελληνων, διοτι δεν ειχατε το σθενος να πραξετε τα νομιμα. Για τα νομιμα σας δοθηκε η εντολη του ελληνικου λαου και οχι να καλυπτετε τα συμφεροντα των τραπεζων που θιγοντε και οχι μονο. Εαν οπως λετε αξιοτιμε κ πρωθυπουργε της Ελλάδος, σας ενδιαφερει η σωτηρια της χωρας, συμφωνα με τις εξαγγελειες σας, θα επρεπε προ μηνων να ειχατε δηλωσει παραιτηση. Φυσικα και παλι δεν ειναι αργα. Είναι αμαρτια να φευγουν απο την ζωη Έλληνες επειδη εσεις και οχι μονο δεν κανετε τα νομιμα.

Τελος αξιοτιμε κ πρωθυπουργε, λυπαμαι.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ