2012-12-15 19:53:22
Φωτογραφία για Σημαντικό τρίποντο του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα
Με γκολ των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League. Ανούσια η υπεροχή του Αστέρα στο ματς.

Τα γκολ του Θανάση Παπάζογλου και του Βασίλη Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις έφταναν στον ΟΦΗ για να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστάπουλου με το "τρίποντο" επί των Αρκάδων έφτασε στους 17 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας που είχε μια ανούσια υπεροχή στο ματς έμεινε στους 25.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε μια ανούσια υπεροχή στον αγώνα, με τον ΟΦΗ ωστόσο να είναι πιο εύστοχος και να σημειώνει το τέρμα με τον Παπάζογλου. Στην συνέχεια πρόσεξε την άμυνά του και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο. Με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου με τον ΟΦΗ να είναι καλός αμυντικά και τον Αστέρα να μην μπορεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους. Έτσι ο ΟΦΗ κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη με τον Κουτσιανικούλη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις.


Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/Τουμπακάρης (Αθηνών), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης (77' Κουρδάκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Βιτώρος (71' Μπανούσης), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης (86' Ζορμπάς).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (80' Έγκον), Μπαρτολίνι, Άλβαρες, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (46' Γκάμπριελ), Κάστελς, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής.

Κίτρινες κάρτες: Ζαχαράκης (17', ΟΦΗ), Παπάζογλου (55', ΟΦΗ), Γουναρίδης (64' ΟΦΗ)-Κάστελς (48', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Παπάζογλου (14', ΟΦΗ), Κουτσιανικούλης (95', ΟΦΗ)

Ο Αστέρας την κατοχή, ο ΟΦΗ το γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ήταν ανούσια με τον ΟΦΗ να είναι ο εύστοχος και να πετυχαίνει το γκολ με τον Παπάζογλου.

Στο 5ο λεπτό από το σουτ του Ράγιος ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Φούλοπ στο 7ο λεπτό στο σουτ του Λαμπρόπουλου.

Επτά λεπτά αργότερα (14') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε το σκορ. Ο Βερόν έκανε μια πολύ ωραία πάσα στο Παπάζογλου και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 22', όταν από την κεφαλιά του Καλαντζή ο Γουναρίδης έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 24' ο Παπάζογλου δοκίμασε ένα ακόμη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Φούλοπ να μπλοκάρει, ενώ το σουτ του Ιωαννίδη στο 35' έφυγε άουτ.

Μέτριο το δεύτερος μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο. Με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου με τον ΟΦΗ να είναι καλός αμυντικά και τον Αστέρα να μην μπορεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους.

Στο 61' μετά το σουτ του Ντε Μπλάσις η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπάζογλου μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 82'.

Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας αύξησε την πίεσή του στα καρέ του ΟΦΗ για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 88' ο Γκάμπριελ μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το δυνατό σουτ με τον Γουναρίδη να διώχνει την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό (89') ο Γουναρίδης είπε "όχι" στον Ντε Μπλάσις, ο Ναβάρο έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93' την ώρα που ο Αστέρας είχε βγεί στην επίθεση, ο Κουτσιανικούλης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ την έστειλε στο βάθος της εστίας για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για τον ΟΦΗ. 

MVP της αναμέτρησης

Ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο επιθετικός του ΟΦΗ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η απογοήτευση

Ο Αστέρας Τρίπολης σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, ωστόσο στην τελική προσπάθεια δεν ήταν προσεκτικός με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς γκολ και να ηττηθεί.

Στατιστικά Αγώνα2Γκολ 02Ασίστ 010Τελικές Προσπάθειες 105Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 65Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 20Κεφαλιές 27Αποκρούσεις 528Επεμβάσεις 1344Κλεψίματα 3319Φάουλ 172Οφσάιντ 32Κόρνερ 573Λάθη 655/18  Γεμίσματα 13/41

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashTransfer:  Cydia Utilities free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashTransfer: Cydia Utilities free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ