2012-12-15 18:46:07
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Σε ετοιμότητα το Χιονοδρομικό- Δείτε ποσο κοστίζει η επίσκεψη - Ποιες πίστες ανοίγουν αύριο
Με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη σκεπάσει τις ελληνικές βουνοκορφές τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας ξεκινούν τη λειτουργία τους. Με σύμμαχο, αυτή τη χρονιά, τον καιρό, οι επιχειρήσεις εκμετάλλευσης των χιονοδρομικών προσδοκούν μια καλύτερη σεζόν και ελπίζουν σε πολλές... άσπρες μέρες.

Βέβαια, η οικονομική κρίση είναι παρούσα, αλλά «καιρού επιτρέποντος» όλα μπορούν να ανατραπούν.

Στα λευκά έχει ντυθεί και το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και οι υπεύθυνοι ελπίζουν πως το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν αρκετές πίστες και αναβατήρες. Το κόστος την ημερήσιας πρόσβασης για ενήλικες κυμαίνεται στα 25 ευρώ τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, ενώ για παιδιά από 5 έως και 18 ετών το κόστος ανέρχεται στα 20 ευρώ. Στα παιδιά έως 5 ετών δεν υπάρχει χρέωση Επίσης υπάρχει και οικογενειακή κάρτα πρόσβασης χωρίς αριθμητικό περιορισμό με κόστος 60 ευρώ. Οσον αφορά στο κόστος ενοικίασης εξοπλισμού σκι οι τιμές κυμαίνονται στα 20 ευρώ, ενώ τα έλκηθρα για τα παιδιά ενοικιάζονται από 10 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχει και οικογενειακή κάρτα ενοικιάσης εξοπλισμού που περιλαμβλάνει σκι, snowboard ή έλκυθρο ανεξαρτήτου αριθμού μελών στα 50 ευρώ. Οσον αφορά στις χρεώσεις για καφέ ξεκινούν από τα 3 ευρώ.

Πηγή: imerisia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ