2012-12-15 18:38:51
Φωτογραφία για Αδιαφορία και... εκτός ο Μπουμσόνγκ! |
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν... προκλητικά αδιάφορος στην προπόνηση του Σαββάτου (15/12) και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Βέροια, παρότι είχε αποφασίσει να τον αξιοποιήσει.

Οι πιθανότητες να δούμε ξανά τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι απειροελάχιστες. Από τη στιγμή που οι εκπρόσωποί του δεν μπορούν να τα βρουν με τους «πράσινους» για την αποδέσμευσή του, ο Αργεντινός τεχνικός είχε αποφασίσει να προσπαθήσει να τον αξιοποιήσει και να μην τον έχει απλά ως ξένο σώμα στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό είχε κάνει και δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις με τον «Μπουμ». Ωστόσο, στη σημερινή προπόνηση ήταν προκλητικός και σχεδόν... περπατούσε, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει μέλλον στη συνεργασία του με την ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο Ρότσα αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Εκτός αποστολής έμειναν και ο Κουίνσι που προπονήθηκε και πάλι κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς και ο Σεϊταρίδης, που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν πήρε επίσης μαζί του τους Πίντο, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ