2012-12-15 16:46:09
Φωτογραφία για Όλα τα έχουμε παραδώσει και τα έχουμε λύσει γι'αυτό ας κάνουμε και ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο
Στην Ελλάδα του 2012 -και σύντομα του 2013-,εδώ που βασιλεύει η πείνα και η καθημερινή εξαθλίωση, είπαμε να τα παρατήσουμε όλα και να ασχολούμαστε με τρίχες... Θα είμαστε πεινασμένοι προοδευτικοί.. Αντί να γίνει μια τεράστια συγκέντρωση και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν, κάνουμε συλλαλητήρια για τον ρατσισμό.

Κανένας δεν συμφωνεί με τις τακτικές τους ούτε συμφωνεί με τα πιστεύω και τις ιδεολογίες τους αλλά όλα τα άλλα τα 'χαμε και πέσαμε και σε 5-10 ρατσιστές που μας χαλάνε την μανέστρα...Άλλωστε, είναι το ΠΙΟ βασικό πρόβλημα τις Ελλάδας αυτή τι στιγμή!

Ξεχάσαμε τώρα την τρύπα του όζοντος και πιάσαμε πάλι την καυτή πατάτα των ρατσιστών...Ρε ηλίθιοι ο κόσμος πεινάει. Άντε και καταφέρετε να τους θέσετε εκτός νόμου, άντε και καταφέρετε να τους εξαφανίσετε από προσώπου γης, αλήθεια πιστεύετε ότι θα βελτιωθεί κάτι στην ζωή σας;

Αυτή τη στιγμή ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και όλη η "καλή" τους παρέα μας καταστρέφουν  και μας αναγκάζουν να φύγουμε από την ίδια μας την χώρα για να έχουμε πιθανότητες να επιβιώσουμε.

Και μετά να δούμε εάν θα έρθει ο κύριος Καμίνης να σας βοηθήσει όπως βγαίνει τώρα χαμογελαστός στις κάμερες και λέει τις παπαρολογίες του!

Να γίνουμε δηλαδή εμείς αυτοί οι μετανάστες...Αλήθεια εσείς πιστεύετε ότι οι λαοί στις άλλες χώρες θα τρέξουν να μας βοηθήσουν και να οργανώνουν συλλαλητήρια για να μην μας δέρνουν οι αντίστοιχοι ρατσιστές στις δικές τους χώρες;

Μάλλον γελιέστε...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αγωνιστική του δώρου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αγωνιστική του δώρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ