2012-12-15 16:45:15
Φωτογραφία για Η αγωνιστική του δώρου
    Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου . Τελευταία αγωνιστική του χρόνου .

   Η αγωνιστική αυτή επίσης συμπίπτει με την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων , το οποίο εύχομαι να καταβληθεί σε όλους . Όποιο δώρο και αν είναι αυτό . Να ευχηθώ , επίσης , καλά Χριστούγεννα , να περάσετε τις γιορτινές ημέρες με τους ανθρώπους που αγαπάτε , αλλά και να σκεφτείτε και λίγο τον συνάνθρωπο , κάνοντας ότι μπορείτε ή θέλετε .

    Όσο για εμάς που θα αφήσουμε τα μεγάλα αστικά κέντρα , εύχομαι να βρούμε όλα τα έμψυχα και άψυχα που θα αφήσουμε πίσω μας , σε ακεραία κατάσταση . Όχι τίποτα άλλο δηλαδή , αλλά θα γλυτώσετε και από τις κουβαδοπροβλέψεις μου . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω τις δημοσιεύσεις αναρτήσεων . Μελετάω τις συμπεριφορές των ομάδων που θα συνεχίσουν στις διοργανώσεις της uefa . Πριν τελειώσει ο Ιανουάριος , ελπίζω να δώσω ζευγάρι τελικών ή και τροπαιούχους .


    Αλλά ας επανέλθω στην δεκάτη πέμπτη αγωνιστική . Με τους παίχτες και τους προπονητές να έχουν το νου τους στην διακοπή της αγωνιστικής περιόδου , προβλέπω στραβοπατήματα , χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα . Όσο για το τρίο σαβούκα  (Σαρρής-Βούρβαχης-Καραμελίδης) , σαν τους τρεις μάγους , φέρνουν δώρα . Το θέμα είναι για ποιους τα φέρνουν .

   Κέρκυρα-Πανθρακικός . Σφυρίζει ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου . Ο προεδροσκιτζής κατάφερε να γλυτώσει τον πατριώτη του από τον ορισμό του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού . Και τώρα ο Δούρος τον ορίζει σε αυτό τον αγώνα , γνωρίζοντας ότι και οι δύο ομάδες δεν θα φέρουν αντιρρήσεις , σε ότι και αν σφυρίξει ο Γιάχος . Τζάμπα μαγκιές δηλαδή . Τον σπρώχνουν για διαιτητή fifa μάλλον .

   ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης . 

   Πανιώνιος-Ολυμπιακός

   Άρης-Σκόντα Ξάνθη

   ΑΕΚ-Ατρόμητος

   Λεβαδειακός-Πλατανιάς

   Βέροια-Παναθηναϊκός

   ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

   Και κάτι διαδυκτιακό . Συνιστώ , ανεπιφύλαχτα , τον maxthon 3 για περιηγητή . Τύφλα να έχει ο firefox . Οι ασιάτες του Χονγκ-Κονγκ , σαν καλοί στοιχηματζήδες , πόνταραν στα android smartphones  κάνοντας το εξής πονηρό . Τον maxthon τον πρωτοέφτιαξαν για smartphones .Βλέποντας ότι ο περιηγητής είναι ο απόλυτα συμβατός με το λειτουργικό των smartphones , τον διαμόρφωσαν για το λογισμικό των windows και του mac . Κάντε την πρώτη δοκιμή με αγώνες live streaming . 
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ