2012-12-15 13:15:18
Φωτογραφία για ΒΑΪΤΣΗΣ : ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαΐτσης, μιλώντας στο "gavros.gr", αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν τον τίτλο αήττητοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον πολύ καλό Πανιώνιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι αυτό για την ομάδα. Καθώς έχουμε δει ότι οι μικροί της Νέας Σμύρνης μέχρι στιγμής, μπορούν να κάνουν πράγματα και θαύματα. Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αλλά είναι από τα ματς που κρύβουν παγίδες και θέλουν προσοχή. Η ομάδα ξέρει όμως να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια και θεωρώ ότι θα πάρει τη νίκη και παράλληλα, θα βγάλει αήττητη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Επειδή όμως, ακολουθούν διακοπές Χριστουγέννων για τους ποδοσφαιριστές, ξέρω ότι οι περισσότεροι θα έχουν το μυαλό τους στην ξεκούραση όπως είναι λογικό.


Όμως, αυτό την ώρα του αγώνα θα πρέπει να το αποβάλλουν από το πίσω μέρος του μυαλού τους και να παίξουν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, θα πρέπει να τους γίνει μάθημα η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, και να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο. Για το καλό το δικό τους, αλλά και για τον κόσμο, που θέλει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη. Εχει όλα τα… φόντα ο Ολυμπιακός να το καταφέρει αυτό και να γράψει για πολλοστή φορά ιστορία. Εξάλλου, φέτος δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα, καθώς οι άλλες ομάδες πλην μερικών εξαιρέσεων, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση αγωνιστικά και διοικητικά. Η ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για λίγες ημέρες, θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι δυνατή και έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και το Europa League.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στους μικρούς του Ολυμπιακού, που την Τετάρτη που μας πέρασε, έγραψαν ιστορία. Δεν είναι και λίγο να προκρίνονται στους «16» του Champions League Νέων. Αυτό κάτι δείχνει. Σημαίνει ότι επιτέλους γίνεται σωστή δουλειά εκεί. Τα παιδιά αυτά πρέπει να προσεχθούν, καθώς αν δουλέψουν σκληρά θα είναι το μέλλον της ομάδας. Υπάρχει πολύ ταλέντο, αρκεί να γίνει σωστή διαχείριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ