2012-12-14 22:49:07
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Ο Φαμπιέν Κοζέρ (23π.) και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (22π.) πήραν από το... χέρι την Κάχα Λαμποράλ και την οδήγησαν σε μια άνετη νίκη κόντρα στην Τσεντεβίτα με 97-70 και έτσι η ισπανική ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Top-16 καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση του Γ’ ομίλου.

Η Τσεντεβίτα βρήκε πιο γρήγορα τα πατήματά της μέσα στο παρκέ κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου και έτσι κατάφερε να προηγηθεί με 15-17 στο τέλος της περιόδου. Η Κάχα Λαμποράλ έτρεξε ένα μικρό σερί 7-0 και πήρε προβάδισμα 32-23 στο 15ο λεπτό. Από εκεί και έπειτα ο Φαμπιέν Κοζέρ δημιούργησε τριγμούς στην άμυνα της Τσεντεβίτα και οδήγησε την ισπανική ομάδα στο +19(49-30) με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η Κάχα Λαμποράλ συνέχισε να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό και καθώς είχε επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με το σκορ να είναι 69-49. Η Κάχα μετέτρεψε την τελευταία περίοδο σε... παράσταση για ένα ρόλο και έφτασε έτσι στη εντυπωσιακή νίκη με 97-70.

Η ισπανική ομάδα προκρίθηκε στο Top-16, τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Γ' ομίλου και θα τοποθετηθεί στο γκρουπ F μαζί με τις Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Κίμκι, Σιένα, Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απιστευτο μακελειο στις ΗΠΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απιστευτο μακελειο στις ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ