2012-12-14 20:45:06
Φωτογραφία για ΓΚΙΝΟ : ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΣΕΪΓ
Ο Δημήτρης Γκίνο απέναντι στη Μαρσέιγ στην προηγούμενη αγωνιστική του NextGen Series στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε χάσει μία σημαντική ευκαιρία για να δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη. Για αυτό και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να εξιλεωθεί για τη χαμένη ευκαιρία με τους Γάλλους και το κατάφερε!

Ο ίδιος από την πλευρά του δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και εννοείται ότι χαίρομαι που με το γκολ μου βοήθησα την ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει και μας στήριξε και μας βοήθησε με τον τρόπο του. Ευχόμαστε σε μία καλύτερη συνέχεια. Είναι και μία εκδίκηση το γκολ που έβαλα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο γιατί στον αγώνα με τη Μαρσέιγ στέρησα από την ομάδα μου τη νίκη με μία ευκαιρία που δεν μπόρεσα να σκοράρω και προσπάθησα να το βάλω τώρα και δικαιώθηκα.

Πάμε για το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη όσο πάει και μέχρι εκεί που θέλει και θα μας βοηθήσει ο Θεός. Μας αναστάτωσε θετικά φυσικά η παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο και μας βοήθησε πολύ και αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ