2012-12-14 17:10:03
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο "gavros.gr", μετά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα με τη Λέφσκι στη Σόφια, τα οποία οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ματς και κατακύρωσή του υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Καζάζης δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος από την πλευρά των φιλάθλων της Λέφσκι. Εμείς πήγαμε για να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε και βρίσκονται στα μυαλά κάποιων ανεγκέφαλων, δημιούργησαν φοβερά πράγματα.

Κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας και σωστά διακόπηκε ο αγώνας πριν βγουν εκτός ελέγχου τα πάντα. Δεν είχαν καν προστατευτικά, υπήρχαν μόνο δύο τρεις σεκιούριτι. Αν γινόταν οτιδήποτε, θα είχαμε σίγουρα τραυματισμούς, ίσως κάτι χειρότερο. Αγωνιστικά ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, είχαμε τον έλεγχο και μας αδικεί έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, αλλά από εκεί και πέρα ακόμα και η διακοπή είναι υπέρ μας και αυτό κρατάμε».

Για την επόμενη αντίπαλο, Στρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία τόνισε: «Δύσκολο, κουραστικό ταξίδι, και μία άγνωστη ομάδα θα το δούμε .όταν έρθει. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη από αγώνες και μετακινήσεις, τώρα έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδι πρωταθλήματος για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, όπου θέλουμε το απόλυτο, και μετά θα ασχοληθούμε ξανά με την Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ