2012-12-14 10:36:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Θερμό επεισόδιο Μπουρδούλη-Πελετίδη - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Μπουρδούλη και του Κώστα Πελετίδη χθες βράδυ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας. Η συνεδρίαση ήταν έντονη και είχε αλλεπάλληλα επεισόδια.Ένα από αυτά είχε ως πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Μπουρδούλη αφενός και τον επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", Κώστα Πελετίδη, αφετέρου.

Αφορμή για την... έκρηξη του δεύτερου στάθηκε η πρόταση του πρώτου να εγκριθεί από το Σώμα η συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως και του "καυτού" θέματος του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, εξαιτίας του οποίου έχουν επανειλημμένα τιναχτεί στον... αέρα συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ κατ' επανάληψη οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν αποκλείσει το χώρο, προκειμένου ν' αποτρέψουν τη συζήτησή του και τη λήψη απόφασης.

Έτσι, ο κ. Πελετίδης, θεωρώντας ότι το Σώμα αιφνιδιάζεται, εξεγέρθηκε κυριολεκτικά, πλησιάζοντας με άγριες διαθέσεις τον κ. Μπουρδούλη και λίγο έλειψε οι δύο άνδρες να... πιαστούν στα χέρια. Τελικά, το θύμα της παραλίγο συμπλοκής, η οποία προσθέτει μία ακόμη γκρίζα πινελιά στην ήδη σκούρα εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν ένα μικρόφωνο, που βρέθηκε στην... εμπόλεμη ζώνη.

Συνέπεια του επεισοδίου και του πολεμικού κλίματος που δημιουργήθηκε ήταν ν' αποσυρθεί τελικά το θέμα που πυροδότησε τη νέα ένταση.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ