2012-12-14 10:34:12
Φωτογραφία για ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Μια περίεργη ιστορία φέρνει στο φως δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος είχε τετ-α-τετ με Γεωργιανό κακοποιό! Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο «Ράμπο» τραυματίστηκε, κατάφερε να τον αφοπλίσει –δικαιολογώντας το προσωνύμιό του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το "sport-fm.gr" που παρουσιάζει το θέμα- και η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», κάποιος χτύπησε το κουδούνι της οικίας του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά παρέμεινε σιωπηλός. Επειδή το τελευταίο διάστημα στην περιοχή είχαν καταγραφεί αντίστοιχα περιστατικά με κακοποιούς που «τσέκαραν» το κατά πόσο υπάρχει κάποιος στο σπίτι, ο Μητρόπουλος αποφάσισε να κατέβει και να ελέγξει ακόμη και το λεβητοστάσιο.

Εκεί βρήκε έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο συνεπλάκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Παράλληλα όμως, τον αφόπλισε και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός –όπως αποδείχτηκε- απρόσκλητος επισκέπτης, υποστήριξε πως απλά έψαχνε τη γυναίκα του και υπέβαλε μήνυση κατά του Μητρόπουλου για απρόκλητη επίθεση. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη υποβλήθηκε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ