2012-12-13 18:41:48
Φωτογραφία για Αχαΐα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία - Ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Κ. Ασημακόπουλος πέθανε στον Τόπο Θυσίας την ώρα της επιμνημόσυνης δέησης
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Δημάρχου Παϊων και νυν αντιδημάρχου Έργων Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων, Κώστα Ασημακόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επετείου του μνημοσύνου στο λόφο Θυσίας για τους εκτελεσμένους Καλαβρυτινούς που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο Κ.Ασημακόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επίσημων προσκεκλημένων, των παρευρισκομένων και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα..

Επί τόπου έσπευσαν οι παρευρισκόμενοι να βοηθήσουν, με πρώτο τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαίας και καρδιολογο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Δίπλα του εκείνη την στιγμή ήταν οι βουλευτές Μαρία Κανελλοπούλου και Θανάσης Νταβλούρος καθώς και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων που επέστρεψε από το νοσοκομείο ενημέρωσε τους καλεσμένους της πόλης ότι ο Κώστας Ασημακόπουλος κατέληξε.

Το γεγονός σκόρπισε απέραντη θλίψη στα Καλάβρυτα.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος ήταν διακεκριμένος κατασκευαστής, με πολλούς φίλους στην Πάτρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ