2012-12-13 12:00:08
Φωτογραφία για Οπάκ Καλσόν. Πως να φορέσετε το κάθε χρώμα!
Έχω μια αδυναμία στα οπάκ καλσόν. Όχι μόνο γιατί είναι πιο καλυπτικά πιο ανθεκτικά και πιο ζεστά από τα υπόλοιπα, αλλα και γιατί μας δίνουν πολύ στυλ!

Το οπάκ ή αλλιώς το μαγικό καλσόν, μας χαρίζει απλόχερα όλα τα παραπάνω, αφήνοντας σε εμάς μόνο το χρώμα που θα επιλέξουμε για το κάθε μας outfit. Και φυσικά η ποικιλία είναι μεγάλη. Μαύρο γκρι καφέ μπορντό μπλε μέχρι κάποιο πιο φωτεινό και έντονο όπως τυρκουάζ, κόκκινο, κίτρινο, μωβ!

Πώς να το φορέσετε:

Το μαύρο συνδυάστε το με κάτι επίσης μαύρο.

Επιλέξτε λοιπόν μαύρο φόρεμα και άλλο χρώμα παπούτσι ή το ανάποδο! Αρκεί η συνέχεια του καλσόν προς τα πάνω ή προς τα κάτω να συνεχίζει χρωματικά. Εσείς επιλέγετε!

Αν είναι κάποιο άλλο σκουρόχρωμο, παίξτε με σκούρους τόνους ή και με ανοιχτούς που όμως ταιριάζουν με όλο το σύνολο.

Μπορείτε για παράδειγμα να φορέσετε καφέ καλσόν με μπλε φόρεμα και ταμπά παπούτσια. Μπορεί να σας ακούγεται έντονο αλλα αν οι αποχρώσεις και τα σχέδια είναι σωστά θα βγει κάτι πολύ ενδιαφέρον και κομψό!


Αν τολμήσετε κάτι πιο έντονο στο καλσόν “ησυχάστε” το με ουδέτερα ή σκούρα χρώματα.

Μπορείτε όμως και να φορέσετε ακόμα ένα έντονο χρώμα για πιο ενδιαφέρον Look αρκεί να μην το φορτώσετε με παραπάνω από 2!

Τέλος μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του καλσόν σε ακόμη ένα κομμάτι αρκεί να μεσολαβεί  μεταξύ τους κάποια απόσταση! Για παράδειγμα κόκκινο καλσόν μαύρο φόρεμα μαύρα γοβάκια και φουλάρι σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Δείτε πως φορέθηκαν όλα τα παραπάνω και φτιάξτε τα δικά σας outfits πάνω στο δικό σας στυλ και φυσικά με βάση αυτά που έχει η δική σας γκαρνταρόμπα!

1. Μαύρο:

2. Σκούρο Μπλε: Αγαπημένο και πολύ stylish

3. Καφέ-Μπορντώ:

4. Γκρι:

5. Έντονα:

 

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ