2012-12-13 10:26:05
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ
Ιδιαίτερη βαρύτητα στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα της Παρασκευής (14/12) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο ΣΕΦ, δίνει το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Προχωρώντας στην ανάλυση του αντιπάλου προς τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους τόνισε πως η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια της να ανοίγει το ρυθμό και να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Ο 47χρονος τεχνικός απαιτεί να έχουν πάση θυσία οι ερυθρόλευκοι τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ από εκεί και πέρα ειδική αναφορά όσον αφορά στον αμυντικό τομέα έγινε στην περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση.

Ο πρώην σέντερ των ερυθρόλευκων είχε σκοράρει 16 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Ιταλία, ενώ σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι της ιταλικής ομάδας στη ρακέτα περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπό του.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στους παίκτες του να μην παρασυρθούν από την άνετη επικράτηση στο πρώτο ματς (71-84), αφού η Αρμάνι Μιλάνο θα έρθει στο ΣΕΦ αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη, καθώς δεν έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στο Top 16 της Ευρωλίγκας, όπως ο Ολυμπιακός.


Μπορεί οι Ιταλοί να προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες, από την Κάχα Λαμποράλ (64-62) και τη Ζαλγκίρις Κάουνας (65-67), αλλά σε αμφότερες έχασαν στις λεπτομέρειες κι αφού πρώτα δυσκόλεψαν πάρα πολύ τον αντίπαλό τους. To ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, μόνο που αυτή τη φορά θέλουν να φθάσουν και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια βόλτα στο CERN
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια βόλτα στο CERN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ