2012-12-13 01:07:33
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Τετάρτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του εκφράζοντας τα παράπονα που είχε από την άμυνα της ομάδας και όσους ήρθαν από τον πάγκο στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε την εικόνα που είχαν οι ερυθρόλευκοι ειδικά μετά το 1-2 με τους "πράσινους". Ο Ζαρντίμ εξέφρασε πολλά παράπονα από την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και τον τρόπο που αντέδρασε και στα τέρματα που δέχθηκε και γενικά στο ματς.

Ανάμεσα στ' άλλα σχολίασε ότι «ναι μεν εμείς κάναμε την ανατροπή και προηγηθήκαμε 2-1, όμως δεν κάναμε όσα έπρεπε μετά. Δεν είχαμε την ανάλογη εικόνα και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ισοφαρίσει».

Στη συνέχεια μίλησε για «τραγική και μη αποδεκτή αγωνιστική συμπεριφορά από μέρους μας απ' όταν πήραμε το προβάδισμα στο σκορ.

Αντί να κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση για εμάς ρίξαμε κατά πολύ την απόδοσή μας και μείναμε στην ισοπαλία».


Στάθηκε ακόμα στα «πολλά λάθη που έγιναν από εμάς και κυρίως από την άμυνα. Είναι λάθη που στοιχίζουν σε τέτοια ματς. Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είχε περισσότερη διάθεση από εμάς για το ματς».

Σχετικά με τις αλλαγές έστειλε τα μηνύματά τους προς όσους μπήκαν αλλαγή και ειδικά στον Μασάντο: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε επισημάνει ότι όσοι μπαίνουν στον αγώνα ως αλλαγή, μπαίνουν για να δώσουν σημαντικές βοήθειες. Προσωπικά θέλω να δίνουν περισσότερα.

Περίμενα πιο πολλά από έναν τέτοιο αγώνα και από τους βασικούς και από την άμυνα και από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο».

Επίσης υπογράμμισε ότι «τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες μέχρι τις γιορτές, δηλαδή να νικήσουμε Πανιώνιο και Παναχαϊκή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ