2012-12-12 22:52:55
Φωτογραφία για Βέροια και Θρασύβουλος έμειναν στο 0-0
Στον επαναληπτικό της Φυλής θα λύσουν τις διαφορές τους Βέροια και Θρασύβουλος μετά το μεταξύ τους 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους "32" του κυπέλλου.

Η Βέροια ήταν καλύτερη και δημιούργησε δύο καλές στιγμές μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων. Η καλύτερη ήταν αυτή του 22ου λεπτού, όταν ο Καλογέρης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σταυριανού. Στο 40' επικράτησε σύγχυση στην περιοχή του Θρασύβουλου, αλλά οι παίκτες της Βέροιας δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία φάση του ματς ανήκε και πάλι στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όταν στο 82' ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυριανό.

Ο Θρασύβουλος, αν και προτίμησε μια πολύ συντηρητική τακτική, άντεξε στην πίεση που του άσκησαν οι γηπεδούχοι και παίρνοντας το 0-0 διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Έχει άλλωστε τη ρεβάνς στην έδρα του.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46' Καφές), Καλτσάς (46' Ολαϊτάν), Πέρες, Ιωάννου, Κόσλεϊ (73' Μπαρκάν)

Θρασύβουλος: Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (64' Μπέκας), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80' Παπανίκου), Πλαβούκος (87' Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προβάδισμα για Καλλιθέα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προβάδισμα για Καλλιθέα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ