2012-12-12 22:49:08
Φωτογραφία για Λάρισα και Αστέρας έμειναν στο 0-0
Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Καρντάσιο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το 0-0 από τη Λάρισα. Πλέον οι Αρκάδες έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μιας και η ρεβάνς θα γίνει στην Τρίπολη στις 22 Δεκέμβρη.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα καμία από τις δύο δεν είχε διάθεση να «κλειστεί» και να περιμένει τον αντίπαλο. Η φράση «από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα» ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε καθολική υπεροχή, κυκλοφορούσε την μπάλα και έβγαλε κάποιες καλές φάσεις. Στο 42' έγινε μια περίεργη φάση και ο Καρντάσιο δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αφήσει τον Αστέρα με δέκα παίκτες.

Αυτό άλλαξε κάπως την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Η Λάρισα κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε παραπάνω τον Αστέρα και με κινητήριο μοχλό τον Τσιμπάμπα, ο οποίος ταλαιπώρησε τους Μπαρτολίνι και Καστέλς, όμως ο Αστέρας θα μπορούσε να «δραπετεύσει» με το διπλό όταν ο Ράγιος και ο Ναβάρο έχασαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία μπροστά από τον Σέρεμετ. Το τελικό 0-0 κάνει τον επαναληπτικό της Τρίπολης να έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.


Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67' λ.τ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (75' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62' Ζεκίνια).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (65' Ναβάρο), Αλβάρο (46' Ράγιος), Ντε Μπλάσις (82' Εγκόν), Καλαντζής.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ