2012-12-12 22:14:04
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Προσφορά αλληλεγγύης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νερομάνας του δήμου Αγρινίου κ. Θανάσης Κατσιμάρδος, συγκεντρώνοντας... ελαιόλαδο από τους κατοίκους της περιοχής για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Συνολικά οι κάτοικοι της Νερομάνας, Δογρής, Κρύου Νερού και Βαρειάς συγκέντρωσαν 500 λίτρα ελαιόλαδο δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα μας.

Ο κ. Κατσιμάρδος δήλωσε ότι η κίνηση ήταν αυθόρμητη από τους κατοίκους καθώς πρόκειται για έναν συγκινητικό θεσμό που δίνει την δυνατότητα να εκφράσει ο καθένας έμπρακτα τα συναισθήματα του: "Πήραμε την πρωτοβουλία αυτή σαν τοπική κοινωνία να στηρίξουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, θα είμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να φανούμε χρήσιμοι και σε άλλες πρωτοβουλίες".

Η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαργαρίτα Σερπάνου ευχαρίστησε μέσω του προέδρου τους κατοίκους για την κίνηση τους υπογραμμίζοντας ότι είναι αξιοθαύμαστο που από το υστέρημα τους στέκονται αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της εκκλησίας, ενώ κάλεσε όσους μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέλωτες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέλωτες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ