2012-12-12 21:37:05
Φωτογραφία για Λέφσκι - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3... Σοβαρά επεισόδια και πρόκριση...
Σοβαρά επεισόδια στη Σόφια και το ματς του Ολυμπιακού με τη Λέφσκι διακόπηκε οριστικά. Το παιχνίδι κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Θρύλου που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Τραυματίστηκε ελαφρά ο Χριστοφιδέλης. Διαβάστε το φύλλο αγώνα.

Σοβαρά επεισόδια στην Σόφια, καθώς στο τρίτο σετ (1-1 τα σετ) οι οπαδοί της Λέφσκι άναψαν καπνογόνα με συνέπεια η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και οι διαιτητές να διακόψουν για λίγο την αναμέτρηση. Το ματς άρχισε, ωστόσο δεν... τελείωσε ποτέ, αφού κροτίδες, καρέκλες και μπουκάλια διέκοψαν το ματς. Ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Χριστοφιδέλης ο οποίος δέχθηκε μπουκάλι, με τον γιατρό της Λέφσκι να τονίζει: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, υπάρχει μια μελανιά». Οι διαιτητές και με δεδομένο πως στο γήπεδο υπήρχαν μόνο τρεις αστυνομικοί διέκοψαν το ματς οριστικά και το ματς πήγε στον Θρύλο με 3-0.

«Ο αγώνας ήταν άκρως επικίνδυνος από ένα γκρουπ από φιλάθλους για αυτό και διακόπηκε
. Η απόφαση του πα ήταν τελική και για αυτό διατάχθηκε η οριστική διακοπή. Ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί για κανέναν λόγο. Η αιτιολογία αυτής της κατάστασης έχει δύο δικαιολογίες. Πιθανόν πολιτικοί λόγοι εναντίον της αστυνομίας και δεύτερον εναντίον των παικτών της Λέφσκι. Καταφέρθηκαν εναντίον των Ελλήνων παικτών και ένας κουκουλοφόρος έκλεψε την ελληνική σημαία. Έπεσε καπνογόνο και αποφάσισα να σταματήσω τον αγώνα για να μην γίνουν πιο επικίνδυνα τα πράγματα και για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Δεν ήταν δυνατόν να κλείσω το mach report και το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα . Αύριο θα στείλω email που θα τα γράφω αναλυτικά και να ρωτήσω πως θα συνεχιστεί η διαδικασία αυτής της ιδιαίτερης περίπτωσης» αναφέρει ο Βούλγαρος παρατηρητής, Ίλια Ίλιεφ.

 

Με το ματς να είναι 1-1 σετ και τους παίκτες του Καζάζη να προηγούνται 9-8 στο τρίτο, το «θερμόαιμο» κοινό εκτόξευσε δεκάδες μπουκάλια στο τάραφλεξ, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι"- ύστερα από συζήτηση με τους διαιτητές και με παρέμβαση του προέδρου της βουλγαρικής ομοσπονδία βόλεϊ- να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βουλγαρίας, ο Κώστας Χριστοφιδέλης έχει τραυματιστεί από τα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ενώ εκκενώθηκε το γήπεδο από τους οπαδούς. Στη συνέχεια η αποστολή των Πειραιωτών μετέβη στο ξενοδοχείο της.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ