2012-12-12 21:34:34
Φωτογραφία για ''Ανοιχτή'' η πρόκριση μεταξύ Βέροιας και Θρασύβουλου
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Βέροια και ο Θρασύβουλος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στον πρώτο τους αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε μία αναμέτρηση, όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν σημειώθηκε γκολ, με συνέπεια όλα να κριθούν στον επαναληπτικό της 20ής Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Φυλής.

Η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστική στο 1ο ημίχρονο το δοκάρι του Καλογέρη στο 22ο λεπτό.

Ήρωας για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 87ο λεπτό ο Σταυριανός, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ολαϊτάν, ενώ στη συνέχεια ο Ιωάννου δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Διαιτητής: Ντίτσιος

Βοηθοί: Κουρομπυλιά, Καραβασίλης

ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46' Καφές), Καλτσάς (46' Ολαϊτάν), Πέρεθ, Ιωάννου, Κόστλι (74' Μπαργκάν)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63' Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80' Παπανίκου), Πλαβούκος (87' Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ