2012-12-12 17:32:03
Φωτογραφία για Τα παιδιά του Μακρυγιάννη πίσω από τη ληστεία στα Καμμένα Βούρλα;
Ο ψηλός με την ξανθιά περούκα και τις αφέλειες είχε κάνει και τη ληστεία μαζί με τον Μιχ. Μακρυγιάννη στην Εθνική τράπεζα Αταλάντης στις 23 Οκτωβρίου, λίγες... ημέρες πριν οι αστυνομικοί συλλάβουν τον διαβόητο κακοποιό στο Περιστέρι.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει το υλικό της κάμερας από το υποκατάστημα της Εθνικής στα Καμμένα Βούρλα, που χθες έγινε στόχος ληστών για πολλοστή φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο θρασύτατος ληστής, που μπήκε χθες στην Εθνική των Καμμένων Βούρλων χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και προσποιήθηκε τον πελάτη περιμένοντας στην ουρά μέχρι να φτάσει στο ταμείο, φέρεται να είναι ο λεγόμενος "Σκοπιανός", ένα από τα μέλη της συμμορίας του ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη, που τον τελευταίο καιρό έχουν ρημάξει τις τράπεζες σε Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά.

Στην ληστεία της Αταλάντης είχαν διαφύγει με ένα κλεμμένο Alfa Romeo 155, ενώ χθες στα Καμμένα ο συνεργός τον περίμενε με μια μηχανή, με την οποία και διέφυγαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν τον "Σκοπιανό", αλλά οι αστυνομικοί θα είναι σίγουροι, εάν και εφόσον μιλήσει η "κάμερα" της τράπεζας.

LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ