2012-12-12 10:37:08
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΟ ΣΤΗΝ UEFA Η ΕΠΟ
Στα δικαστήρια φαίνεται να καταλήγουν Παναθηναϊκός και ΕΠΟ, μετά το εξώδικο που έστειλαν οι «πράσινοι» την Παρασκευή και την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ που αναμένεται να ακολουθήσει.

Οι σχέσεις των "πράσινων" με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται ότι οδηγούνται στα άκρα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να διατύπωσε μέσω εξωδίκου την επίθεσή της προς την ΕΠΟ, σύμφωνα με τα «parapolitika», καταγγέλοντας παιχνίδια και διαιτητές ότι επηρεάστηκαν από από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου.

Στο εξώδικό γίνεται λόγος όπως αναφέρεται για τα ματς Πλατανιάς-ΠΑΟ, ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λεβαδειακός και Ολυμπιακός-ΟΦΗ, όλα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι «πράσινοι» υποστηρίζουν και ότι συγκεκριμένοι διαιτητές ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα στημένα, κάνοντας αναφορά στους Αμπάρκιολη, Γιάχο, Δελφάκη, Κομίνη, Ιωαννίδη, Δημητρόπολο και Σπάθα. Για τον τελευταίο δε, που ήταν ο τέταρτος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, σημειώνεται πως: «Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για λόγους που εσείς είστε σε θέση να γνωρίζετε καλύτερα».


Από την πλευρά της ΕΠΟ, η αντίδρασή της αναμένεται να είναι η προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού στην ΟΥΕΦΑ, σύμφωνα με το «Goal», όπου και θα κοινοποιήσει το εξώδικό που της εστάλη. Παράλληλα η ομοσπονδία θα προσφύγει και στην αθλητική και τακτική δικαιοσύνη, ενώ με απόρρητη επιστολή της απάντησε και στον Παναθηναϊκό.

Εκεί εγκαλεί την ΠΑΕ ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της με ανεπίτρεπτο τρόπο, ενώ αναφέρει και ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Παράλληλα η ΕΠΟ κατηγορεί τη διοίκηση του «τριφυλλιού» ότι βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για θέματα που ερευνά η τακτική δικαιοσύνη, τονίζοντας πως υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ