2012-12-12 09:58:43
Φωτογραφία για Tρόμος στο Αίγιο: Kουκουλοφόροι χτύπησαν Πατρινό με όπλο στο κεφάλι για να τον ληστέψουν
Σοκ προκαλεί το πρόσφατο κρούσμα ένοπλης ληστείας, στις 9.15 το βράδυ της Τρίτης, σε πάρκινγκ της Αγίου Μελετίου απέναντι από τη ΔΕΥΑ. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν ξαφνικά σε 30χρονο νεαρό που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο νεαρός βρισκόταν ήδη μέσα στο αυτοκίνητό του όταν οι επίδοξοι ληστές τον τράβηξαν έξω, με σκοπό να του αρπάξουν την τσάντα. Ο 30χρονος, πατρινής καταγωγής που εργάζεται στο Αίγιο, αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, οπότε οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι με την ανάποδη του όπλου και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς τελικά να αποσπάσουν τίποτα από το θύμα, αναφέρει το filodimos.gr

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, που αναζητούν τους δράστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι φωνές του νεαρού ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο, ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.


Είναι πολύ πιθανόν οι τρεις δράστες να γνώριζαν το θύμα και να τον είχαν παρακολουθήσει, γνωρίζοντας πως ίσως η τσάντα του περιείχε τιμαλφή ή χρήματα. Πάντως, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, το όπλο πιθανότατα ήταν ψεύτικο, ενώ και ο 30χρονος δεν τραυματίστηκε. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αμβλύνει το φόβο που νιώθει κανείς ακούγοντας το περιστατικό.

"Το Αίγιο κατάντησε άντρο ληστών και κλεφτών και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να μας προστατεύσει" τονίζουν γείτονες μιλώντας στο filodimos.gr. "Γίναμε Σικάγο" αναφέρει χαρακτηριστικά μάρτυρας που πρόλαβε και είδε τους δράστες να εξαφανίζονται. Από την άλλη, οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά από το Αστυνομικό Τμήμα καταγράφουν μια ζοφερή κατάσταση: Διαρρήξεις, κλοπές, απόπειρες ληστείας έχουν πια συχνή θέση στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο, την ίδια ώρα που τα αρμόδια Υπουργεία αφήνουν χωρίς βενζίνη τα περιπολικά και συρρικνώνει δραματικά το ανθρώπινο δυναμικό.

Πηγή: filodimos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ