2012-12-11 21:00:32
Φωτογραφία για Εξαιρετικοί παίκτες Τζιμπούρ και Αμπντούν...
Με τα καλύτερα λόγια για τη αξία των Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν αναφέρεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, με αφορμή την κλήση των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Μέλι για τις ικανότητες των Ράφικ Τζιμούρ και Τζαμέλ Αμπντούν στάζει ο Βαχιντ Χαλίλχοτζιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας με αφορμή την κλήση των δύο παικτών του Θρύλου υπήρξε κατηγορηματικός για τις ικανότητές τους και το κατά πόσο μπορεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να στηριχθεί πάνω τους «Είναι δύσκολο ένας Ομοσπονδιακός τεχνικός να μιλά από τόσο νωρίς για την αποστολή του Κόπα Άφρικα. Έγινε η προεπιλογή και σε αυτή μπήκαν οι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι παίκτες. Έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να διακριθούμε. Δεν ξέρω πότε θα αποφασίσω για τους παίκτες που θα πάρω μαζί μου, όμως μπορεί να γίνει σύντομα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.


Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς παρακολουθεί στενά τους δυο παίκτες του Θρύλου και τα κατορθώματά τους με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας...

«Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση του Αμπντούν και του Τζιμπούρ, είναι εξαιρετικοί παίκτες και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αμπντούν τα πηγαίνει περίφημα, είναι ανεβασμένος, ενώ ο Τζιμπούρ είναι εξαιρετικός φορ. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα αν θα είναι στη Νότιο Αφρική, δεν είναι σωστό. Πρέπει να συνεχίσουν».

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τους δύο άσους του Ολυμπιακού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ομάδων του «Σαμπιονά», με την Μαρσέιγ, μαλιστα, να εντείνει το πρέσινγκ για την απόκτηση του «τρομοκράτη».

 Σύσσωμος ο Τύπος της Αλγερίας επευφημεί την απόφαση του εκλέκτορα Βαχίτ Χαλίλχοτζιτς να συμπεριλάβει στα πλάνα του, τους άσους του Θρύλου Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν στην προεπιλογή εν όψει του επερχόμενου Κόπα Άφρικα...

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ