2012-12-11 20:00:10
Φωτογραφία για Η μεγάλη αλλαγή της Althea Racing WSBK
Μετά τη σύγκρουση με την Ducati Corse -η οποία κατεβάζει και πάλι εργοστασιακή ομάδα στο Παγκόσμιο Superbike με τον Checa οδηγό-, η πρωταθλήτρια του 2011 Althea Racing προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που κανέναν δεν εξέπληξε Θα χρησιμοποιήσει του χρόνου μια RSV4 της Aprilia, με μοναδικό αναβάτη τον Ιταλό Davide Giugliano.

Η Althea είναι από τις κορυφαίες ομάδες των paddock του WSBK και η εμπειρία της εγγυάται ότι θα πρωταγωνιστήσει με την πρωταθλήτρια 2012, την Aprilia RSV4 Factory. Ο δε Giugliano, ήδη πολύ γρήγορος, έχει αποκτήσει πλέον σημαντική πείρα στο Παγκόσμιο Superbike. Με την προσχώρηση και της Althea στο στρατόπεδο της Aprilia, στις εκκινήσεις του 2013 θα στήνονται συνολικά τέσσερις RSV4.

Οι άλλες τρεις είναι: οι δύο εργοστασιακές των Eugene Laverty και Sylvain Guintoli και η μοτοσυκλέτα της Red Devils Roma με αναβάτη τον Michel Fabrizio.

«Με πραγματική χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Althea Racing, αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες ομάδας του WSBK», δήλωσε ο Τζίτζι Νταλίνια της Aprilia.


«Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλες τεχνικές ικανότητες και γι' αυτό απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης μας.Με τη μοτοσυκλέτα που παρέχουμε στην Althea, και μετά με την αντίστοιχη συμφωνία με την ομάδα Red Devils Roma, φτάνουμε τις τέσσερις RSV4 στην επόμενη σαιζόν του World SBK. Η πρόκληση για την Aprilia Racing είναι πολύ μεγάλη, όμως παράλληλα νιώθουμε και περήφανοι, αφού ήδη η RSV4 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την σαιζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.»

Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ