2012-12-11 19:36:38
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ
Διευκρινίσεις για τις πολιτικές διεργασίες μεταξύ του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρώην υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία «απορρόφηση» του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και καμία ένταξη του ιδίου σε οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό.

«Δεν προσχωρούμε ούτε σήμερα ούτε αύριο σε κανένα πολιτικό σχηματισμό. Δεν επιδιώκουμε μία ευκαιριακή συνεργασία», διευκρίνισε, αλλά «πιστεύουμε στις ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού της περηφάνιας και της αξιοσύνης, απέναντι στην πολιτική της υποτέλειας και των ατέρμονων και αναποτελεσματικών θυσιών του λαού».

«Ναι μοιράζομαι αγωνίες, απόψεις και σκέψεις με τον παλιό συνάδελφο στην Βουλή και φίλο Π. Καμμένο, αλλά και με πολλούς άλλους που συμμετέχουν πρωταγωνιστικά στην πολιτική σκηνή, προβληματισμούς, σκέψεις, αγωνίες μα προπαντός σχέδια δράσης με γνώμονα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον υπηρετώντας το πατριωτικό και δημοκρατικό μας καθήκον», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και καταστάλαγμα όλων αυτών των ζυμώσεων, τόνισε, είναι η ανάγκη δημιουργίας «μιας μεγάλης δημοκρατικής πατριωτικής συμμαχίας, που θα την συγκροτήσουν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον των Ελλήνων και της πατρίδας».
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ