2012-12-11 13:41:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει τη βάρβαρη φορολογία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Πότε επιτέλους θα ξυπνησουν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες;; Εγώ πτυχιουχος πανεπιστημίου ειμαι και επειδη δε μπόρεσα να βολευτώ στο Δημόσιο, γιατι δεν ειχα... πολιτικο μεσο, τώρα σκεφτομαι να κανω ενα μαγαζακι να πουλαω ειδη διατροφής (οικογενειακη μικρη επιχείρηση) για να βγαλω ενα μεροκάματο να ζησω την οικογένεια μου, αλλα με την βαρβαρη υπερφορολόγηση που ακουω και διαβάζω για τους μικρομαγαζάτορες, φοβάμαι οτι θα με καταστρεψουν οι συμμοριες των κομματικων επιτελειων που καταδυναστευουν το δημοσιο τομεα και εκλεισαν χιλιαδες μαγαζιά.

Δε θελω να βλεπω αλλο να γινονται υπουργοι καθηγητάδες ντεμεκ πανεπιστημιων γιατι ειναι αμοιβόμενοι απο το δημόσιο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ κοιτάνε να τα εξοντώσουν, γιατι τους νοιάζει μονο να εχει λεφτα το δημοσιο, να τους δινει υψηλοτατους μισθους τους λενε.....αντι να λενε λεφτα με το τσουβάλι, να φανε και τα δισέγγονα τους.

Θελω να δω εναν υπουργο οικονομικων που θα προέρεχεται απο τον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δεν θα ειναι αμοιβομενος απο το δημοσιο. Παραδειγματος χαριν ο κυριος Γιωργος Σαρόγλου που τον ειδα στην εκπομπη της Ποπης Τσαπανιδου στο Σκαι μαζι με τον κυριο Κορκιδη και ηταν καταπληκτικός στα οσα ελεγε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ