2012-12-11 13:35:03
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... -12 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Μείον 12 βαθμούς Κελσίου και τη Σόφια ντυμένη στα …λευκά συνάντησε ο Ολυμπιακός σήμερα το πρωί.

Βεβαίως, το ψύχος που επικρατεί στην πόλη δεν έχει καμία σχέση με τη θερμή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί αύριο (18:00) στο κλειστό «Hristo Botev» στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λέφσκι για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον Πειραιά με την πρόκριση στις αποσκευές τους και μάλιστα, χωρίς να μπουν στη διαδικασία του «χρυσού σετ».

Στη διάθεση του κ. Καζάζη βρίσκονται και οι δώδεκα βολεϊμπολίστες μας : Χριστοφιδέλης, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Ποτότσνικ, Στεφάνου, Φιλίποφ, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής και Μάρκου.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Με την αποστολή έχουν ταξιδεύσει επίσης το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Τ.Α.Α., Λευτέρης Χρυσοφάκης, o team manager, Νίκος Μαντούβαλος, ο βοηθός προπονητής, Γιώργος Μυλωνάκης, ο στατιστικολόγος, Γιάννης Γεωργιάδης, ο φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Παπαγεωργίου και ο φροντιστής, Σπύρος Μπλέτσας.

* Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 σετ. Η ομάδα μας προκρίνεται με νίκη ενώ σε περίπτωση ήττας (με οποιοδήποτε σκορ) θα προκριθεί όποια ομάδα νικήσει στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ