2012-12-11 12:02:56
Φωτογραφία για Ιβάν γίνε πρόεδρος να ησυχάσουμε
Κάθε μέρα που περνά νομίζω ότι δικαιώνεται ο Γιώργος Λυσσαρίδης που είχε δηλώσει πως ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να αναλάβει τη θέση του προέδρου στην ΠΑΕ και κανείς άλλος. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ο Βρύζας είναι ανεπαρκής ή με το ότι ο Ζαγοράκης δε θα μπορούσε επίσης να αναλάβει τη θέση του προέδρου στην ομάδα για να πάω στο άλλο άκρο.

Έχει να κάνει με την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και αναφέρομαι σε κόντρες των ΜΜΕ τις οποίες απλά παρακολουθώ και το γράφω ευθαρσώς θέλω να απέχω όπως άλλωστε κάνω όλα αυτά τα 20 χρόνια που ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του Δικεφάλου. Ξέρετε αυτή η κόντρα -και δεν την εντοπίζω σε πρόσωπα- είναι διαχρονική. Ποτέ μα ποτέ, εφημερίδες ή ραδιόφωνα της πόλης δεν είχαν μια κοινή γραμμή που να έχει ως ξεκάθαρο στόχο το "ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα". Για παράδειγμα αν ένα Μέσο είχε την μια μέρα αποκλειστικά μια μεταγραφή, την επόμενη μέρα άλλο Μέσο ή θα έθαβε αυτή τη μεταγραφή ή θα την απαξίωνε
. Ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένο πώς υπήρξαν δυο στρατόπεδα στα ΜΜΕ. Το ένα υποστήριζε τον Βρύζα και το άλλο τον Ζαγοράκη. Όπως κάτι ανάλογο συνέβη και το οπαδικό κίνημα και το γνωρίζουμε όλοι πολύ  καλά (αναφέρομαι σε αυτούς που υποστήριζαν τον Θόδωρο και στους άλλους που υποστήριζαν τον Ζήση). Για να τελειώνει λοιπόν το παραμύθι και για να μην υπάρχει κανένα απολύτως πάτημα για προσωπολατρείες, έχω την αίσθηση και την εντύπωση πώς ο Σαββίδης θα ήταν στην παρούσα φάση ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ και για να είναι πρόεδρος αλλά και για να σταματήσει όλο αυτό το σκηνικό που και κουράζει και εκνευρίζει. Άλλωστε πλέον ο Σαββίδης έχει στελεχώσει την ΠΑΕ με ανθρώπους της ΕΠΙΛΟΓΗΣ του και πολύ καλά κάνει γιατί αυτός πληρώνει. Το να δω όμως το "ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" να επικρατεί στην πόλη μου, είναι απίθανο. Πιο πιθανό είναι να έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 του μήνα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ