2012-12-11 12:01:40
Φωτογραφία για Αυστραλία: Ταμείο στη μνήμη της νοσηλεύτριας που αυτοκτόνησε μετά από φάρσα
Τη διάθεση όλων των εσόδων από τις διαφημίσεις, έως το τέλος του έτους, στο ταμείο που δημιουργήθηκε για την οικογένεια της βρετανίδας νοσοκόμας, η οποία αυτοκτόνησε μετά τη φάρσα του ρ/σ του Σίνδεϋ 2Day FM ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία του ραδιοσταθμού Southern Cross Austereo.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις, με ελάχιστη συνεισφορά το ποσό των 500.000 δολαρίων, σε ένα ταμείο στη μνήμη της νοσοκόμας Τζασίντα Σαλντάνια, η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα, στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν έγκυος η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκηπα Ουίλιαμ.

Παράλληλα, η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Μελ Κρεγκ και Μάικλ Κρίστιαν και ανέστειλε τη μετάδοση διαφημίσεων λόγω του θανάτου της Σαλντάνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μετάδοση των διαφημίσεων από το σταθμό θα αρχίσει ξανά από την Πέμπτη.


«Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία και η σκέψη μας είναι στην οικογένειά της», δήλωσε ο διευθυντής της Southern Cross Chief, Ρις Χόλεραν.

«Ελπίζουμε ότι η συνεισφορά μας στο ταμείο αυτό θα είναι για την οικογένεια της Σαλντάνια η υποστήριξη που χρειάζεται σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο παρουσιαστές είχαν τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον με εμετούς λόγω της εγκυμοσύνης της, προσποιούμενοι τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Η νοσοκόμα που απάντησε στην κλήση τους, τρεις ημέρες αργότερα, έβαλε τέλος στη ζωή της, συγκλονίζοντας τη βρετανική κοινωνία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ