2012-12-10 21:35:04
Φωτογραφία για Γιακουμάτος: Θα ανεξαρτητοποιηθώ αν δεν προχωρήσει η ανάπτυξη μέχρι το Πάσχα!
«Φωτιές» στο εσωτερικό της ΝΔ άναψε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν ορισμένες προϋποθέσεις που έχει θέσει... ο ίδιος. 

Ο κ. Γιακουμάτος, έθεσε και χρονικό περιθώριο μέχρι το Πάσχα, ενώ επίσης εξέφρασε την άποψη ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν συγκεκριμένα αναπτυξιακά μέτρα η κυβέρνηση θα πρέπει να πέσει!

Ο βουλευτής της ΝΔ, σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι έχει στείλει και σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό πριν από μερικές εβδομάδες, στην οποία ανέφερε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση και δεν προχωρήσει η ανάπτυξη στη χώρα. «Δεν θα παραδώσω την έδρα μου γιατί τιμώ όσους με ψήφισαν, αλλά αν ήξερα ότι στη θέση μου θα έρθει ο Μεσσίας για να αλλάξει τα πάντα, θα το έκανα από τώρα. Όμως ξέρω ότι απλά θα αντικατασταθώ από έναν βουλευτή που θα κάνει ό,τι κάνει ο καθένας μας. Δίνω διορία στον κ. Σαμαρά όμως μέχρι το Πάσχα για να αλλάξει την κατάσταση, διαφορετικά θα ανεξαρτητοποιηθώ», σημείωσε.


Ο κ. Γιακουμάτος υπογράμμισε ακόμη ότι μέχρι τον Μάρτιο θα πρέπει να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις και να επιστραφούν τα χρέη του δημοσίου στους ιδιώτες. «Αν δεν διοχετευθούν τα 11 δισ. που έχει υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς για την αγορά, δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε:«Αν δεν πέσουν τα χρήματα στην αγορά και δεν επιστραφούν τα χρήματα στους ιδιώτες με παράλληλη πάταξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Τα δύο μνημόνια έγιναν μνημόσυνα»!

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο, αν και σημείωσε ότι «μάλλον θα το ψηφίσω. Σήμερα θα το πάρω στα χέρια μου και θα το διαβάσω αναλυτικά», είπε και συμπλήρωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εμπόδιο για όλες μας τις μεταρρυθμίσεις».
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ