2012-12-06 20:14:19
Φωτογραφία για ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ : ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ έπαιξε απέναντι στους συμπατριώτες του της Λέφσκι και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει ακόμα μία νίκη.

Μιλώντας στην κάμερα του gavros.gr επισήμανε:

«Ήταν δύσκολο ματς για όλους μας, ξέραμε ότι η Λέφσκι είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε απόψε. Ήταν πολύ δύσκολη νίκη και στη Βουλγαρία θα έχουμε σίγουρα πιο δύσκολο ματς από ό,τι σήμερα».

Για τα δικά του συναισθήματα, καθώς ξεκίνησε το βόλεϊ από τη Λέφσκι, εξήγησε:

«Ξέρω τα παιδιά, είναι η πρώτη μου ομάδα, εκεί ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ και κατέκτησα τα πάντα στη χώρα μου με τη Λέφσκι. Είναι περίεργο για εμένα, έχω φίλους εκεί αλλά τώρα παίζω στον Ολυμπιακό και υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» στο κλειστό «Χρίστο Μπότεφ», είπε:

«Δεν έχω παίξει εδώ και καιρό στη Σόφια, η τελευταία φορά ήταν για το Champions League με τη Λέφσκι. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Οι φίλαθλοι είναι θορυβώδεις, σαν τους Έλληνες, μοιάζουν πολύ. Στη Βουλγαρία το νούμερο ένα σπορ είναι το βόλεϊ και περιμένω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Όσο για το κλειδί της νίκης, υπογράμμισε:

«Το μυστικό είναι, παρότι υπάρχουν πολλά στοιχεία στο παιχνίδι, να σερβίρουμε καλά και να κρατήγσουμε την υποδοχή μας γιατί κι εκείνοι έχουν πολύ καλό σερβίς, μπορούμε να νικήσουμε ξανά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ