2012-12-06 19:32:06
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος «τα έριξε» στον λαό
«Πάγωσε» η κατάμεστη παραλία του Βόλου, όταν, μετά το τέλος της λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος κατά την διάρκεια της ομιλίας του προς το συγκεντρωμένο ποίμνιο και ασκώντας πολιτικό λόγο, δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στο λαό, λέγοντας το απίστευτο «χάσαμε την εμπιστοσύνη κάθε ηγεσίας».

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, αντικαθιστώντας τον Χριστόδουλο, κατηγορείται από τους Βολιώτες για προκλητικό βίο, καθώς κατοικεί σε βίλα, στους πρόποδες του Πηλίου, με υπηρετικό προσωπικό και κηπουρό.

«Ας προσέξουμε όμως, γιατί και εμείς έχουμε ευθύνη ηγέτου και ο οικογενειάρχης στην οικογένειά του έχει ευθύνη ηγέτου και ο παιδαγωγός μέσα στο σχολείο έχει ευθύνη ηγέτου και ο καθένας στο μετερίζι του έχει τις δικές του ευθύνες. Και αναφέρομαι σε αυτό το γεγονός, γιατί ακριβώς είναι μια εποχή που αναζητά και πάλι τους αυθεντικούς ηγέτες. Διότι όλοι συνειδητοποιήσαμε πλέον και δεν χρειάζεται κανείς να μας το αποδείξει ό,τι ξεχάσαμε τους κανόνες της χριστότητας, της τιμιότητας, χάσαμε την εμπιστοσύνη κάθε ηγεσίας"», δήλωσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

Πηγή: zougla
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
πισωγυρίσματα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
πισωγυρίσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ