2012-12-05 16:14:46
Φωτογραφία για ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ... ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η ήττα δεν πτόησε τους οπαδούς της Άρσεναλ, που έκαναν... πλάκα μετά το τέλος του ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πανηγύριζαν γκολ, τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας τους!

Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να πανηγύρισε με τη ψυχή του άλλη μια νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, όμως και οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" δεν φάνηκαν να τα έβαψαν μαύρα από την ήττα. Το αντίθετο μάλιστα Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον Ισπανό διαιτητή, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βαρέθηκαν να περιμένουν και αποφάσισαν να δώσουν λίγο νόημα στο βράδυ τους.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Συγκεκριμένα και ενώ οι εξέδρες είχαν αδειάσει από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι Άγγλοι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα και να αποθεώνουν δύο παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο στη μια εστία του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το γκολ του Ροζίτσκι μπορεί να μην έφτασε στην ομάδα τους για να πάρει τη νίκη, όμως οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" βρήκαν άλλους λόγους για να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.

Παρατηρήσουν τα παιδάκια που έπαιζαν ποδόσφαιρο και σε κάθε γκολ, η εξέδρα ξεσπούσε σε χειροκροτήματα, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα.

Δείτε το βίντεο:

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ