2012-12-05 13:29:04
Φωτογραφία για Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών
Αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου πήρε η υπόθεση εκδίκασης της προσφυγής του Κώστα Μενδρινού στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. 

Ο Μενδρινός αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 54.000 ευρώ, με τον Άρη να κινδυνεύει -όπως και με την περίπτωση του Κουλουχέρη- με αφαίρεση βαθμών λόγω μη τήρησης παλαιότερου διακανονισμού.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επίσης εκδικάσθηκαν οι προσφυγές του Σάκη Πρίττα, ο οποίος διεκδικεί δεδουλευμένα ύψους 175.000 ευρώ αλλά και του Ρονάλτο Γκιάρο που διεκδικεί 300.000 ευρώ. Για τις δυο υποθέσεις δόθηκε προθεσμία δυο εβδομάδων για την κατάθεση υπομνημάτων.

Σπυρίδων: «Ο Άρης δεν έχει φίλους»

Την άποψή του πως ο Άρης θα κινδυνέψει εάν δεν υπάρξει συσπείρωση εξέφρασε ο Αγγελος Σπυρίδων, μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου: «Με χαρτί και μολύβι ο Άρης χρειάζεται τουλάχιστον 32 βαθμούς μέχρι το τέλος. Για να γίνει αυτό θέλει τουλάχιστον 4-5 νίκες μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 


Ο Άρης είναι στην κόψη του ξυραφιού. Είναι στο τέλος της βαθμολογίας και παίζει την επιβίωσή του. Χρειάζονται πράξεις, ενότητα και μάχη για να σωθεί» δήλωσε στο pressaris.gr, για να προσθέσει: «Ο Άρης δεν έχει φίλους. Βαδίζει μόνος χωρίς χάρες και παραχωρήσεις στο πρωτάθλημα. Το αντίθετο μάλιστα. Δέχεται και τρικλοποδιές. Το μόνο που του έμεινε είναι ο κόσμος. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται και ντροπή για την κατρακύλα. Και εγώ πονάω, μπορεί και να ντρέπομαι εδώ που είμαστε, αλλά είμαστε όλοι Άρης».

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ