2012-12-05 13:28:09
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗ... ΧΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
O Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε σα... μικρό παιδί από την χαρά του μετά το 2-1 με την Άρσεναλ αγκαλιάζοντας αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και χειροκροτώντας τον κόσμο.

Με τη λήξη του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους Τοροσίδη, Μανιάτη, Φουστέρ αλλά κυρίως τον Ιμπαγάσα! Ο Ζαρντίμ τα είπε με τον «Κάνιο» για τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες" και τη νίκη με σκορ 2-1 με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν απόλυτα ευτυχής βλέποντας την ομάδα να σημειώνει μία ακόμα επικράτηση σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τώρα περιμένει να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης χειροκρότησε για άλλη μια φορά θερμά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το κάνει σε κάθε παιχνίδι θέλοντας να δείξει το πόσο πολύ εκτιμά τους οπαδούς της ομάδας του για την διαρκή στήριξή τους.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

O Φρανσουά Μοντέστο από την άλλη χάρηκε πολύ που είδε έναν πρώην συμπαίκτη του στην Μονακό. Τον Σκιλασί με τον οποίο ήταν μαζί στους Μονεγάσκους για δύο χρόνια και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν πολλά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ