2012-12-05 13:06:21
Φωτογραφία για Δηλώσεις αποχώρησης από τον Χουλκ μετά το επεισόδιο με Σπαλέτι!
Η Ζενίτ πήρε το εισιτήριο για το Europa League, έγινε όμως άνω-κάτω από το θερμό επεισόδιο Χουλκ-Σπαλέτι. "Ίσως φύγω τον Ιανουάριο", δήλωσε ο Βραζιλιάνος, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πως προτιμάει να έχει ευχαριστημένο τον πρόεδρο της ομάδας!

Η επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνει αλλαγή τον Χουλκ δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, όχι μόνο εκνεύρισε εντός γηπέδου τον Βραζιλιάνο επιθετικό (δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή και άρχισε να βρίζει στον πάγκο) αλλά τον ώθησε να κάνει δηλώσεις περί αποχώρησής του μετά το τέλος του ματς!

"Είμαι καλά στην Αγία Πετρούπολη όπως και η οικογένειά μου και ο γιος μου. Εάν όμως δεν λυθεί η κατάσταση με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι θα μπορούσα να φύγω τον Ιανουάριο.

Δεν ξέρω αν θα είναι η Ιταλία ο προορισμός μου, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν", δήλωσε μπροστά στις κάμερες της ιταλικής τηλεόρασης ο Χουλκ, με τον Σπαλέτι να έχει πάντως "πληρωμένη απάντηση" για τον ποδοσφαιριστή του.

"Ο Χουλκ είναι σημαντικός παίκτης και είναι απογοητευμένος που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Και εγώ είμαι απογοητευμένος αλλά ο πρόεδρός μας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έκανα σωστές αλλαγές.

Μεταξύ του δυσαρεστημένου Χουλκ και του ευχαριστημένου προέδρου, επιλέγω να έχω ικανοποιημένο τον πρόεδρο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεκαθαρίζει με Παναγιωτίδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκαθαρίζει με Παναγιωτίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ