2012-12-05 09:50:20
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ... ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ TOP-16 ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Δύο αγώνες απέμειναν για να ολοκληρώση ο πρωταθλητής τις  υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το επιτελείο του έχει αρχίσει να σκέφτεται το Top 16 της διοργάνωσης.

Η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής και το γεγονός πως φέτος οι ομάδες θα παίξουν 14 αγώνες (αντί για 6 τα προηγούμενα χρόνια) σημαίνει ένας άνευ προηγουμένου  μαραθώνιος υποχρεώσεων που θα ξεκινήσει στις 27/12  και θα ολοκληρωθεί στις 5/4!  

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Πλέον, ο ρόλος του γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη, θα είναι κομβικής σημασίας. Ο Θρύλος  πρόκειται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο Top 16.

Φυσικά θα γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και στη συνέχεια, ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκεται ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα καταρτιστεί το πρόγραμμα εκγύμνασης. 

Στόχος στη συνέχεια θα είναι να πάρουν ανάσες οι παίκτες που παίζουν περισσότερο προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και δυνατή στην επόμενη φάση!

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ