2012-12-05 09:15:06
Φωτογραφία για Ραντεβού... γνωριμίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία, μετρημένα λόγια και προσεκτικούς χειρισμούς έχει υιοθετήσει η ΚΜΑ στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία Κώστα Παναγιωτίδη να εμπλακεί στον ΑΡΗ, με τρόπο που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.

Ο Πρόεδρος της ΚΜΑ Αγγελος Γρόλλιος ήταν και χθες επιφυλακτικός και περιμένει σήμερα το πρωί να ξεκαθαρίσει αν θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού γνωριμίας με τον ελληνορώσο επιχειρηματία (πιθανότατα θα γίνει το μεσημέρι), που δραστηριοποιείται και στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Ρωσία. «Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε με οποιονδήποτε αλλά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργούνται ελπίδες στον κόσμο χωρίς ακόμη να ξέρουμε αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό» τονίζει χαρακτηριστικά στο AllAboutARIS μεταθέτοντας τις εξελίξεις για σήμερα.

Ο Πρόεδρος της ΚΜΑ μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει με τον ομογενή επιχειρηματία ούτε καν τηλεφωνικά (τις επαφές τις κάνει ο χορηγός της ΠΑΕ Σίμος Μπάρτζας) και ως εκ τούτου περιμένει πρώτα να τον γνωρίσει δια ζώσης, να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τις προθέσεις του και ύστερα να τοποθετηθεί.

Από το περιβάλλον πάντως του κ. Παναγιωτίδη αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν είναι μόνος του στην ιστορία αυτή και εκτός από τον ίδιο υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να εμπλακούν, ειδικά εφόσον ο ΑΡΗΣ υπαχθεί στο άρθρο 99 και… κουρέψει το χρέος του. Υπομονή λίγες ώρες ακόμη....

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενισχυμένος στο ντέρμπι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενισχυμένος στο ντέρμπι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ