2012-12-05 08:43:41
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ!
Η καλύτερη… πελάτισσα έφυγε με νέα ήττα στην πλάτη, αλλά πλησιάζει η ώρα του καλύτερου (μακράν) πελάτη, γνωστού και ως... καρπαζοεισπράκτορα σε όλα τα σπορ!

Στον Ολυμπιακό πλέον κοιτάνε τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία -αφού η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο- και το μυαλό τους μόνο στη νίκη, αφού έτσι θα κλείσουν πολλά στόματα και πολλά παπαγαλάκια θα πέσουν... ξερά!

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Ο Αμπντούν για ένα ακόμη παιχνίδι αποδείχθηκε... δαίμονας, ενώ -επιτέλους- στο β' ημίχρονο έκανε καλό παιχνίδι και ο Μασάντο. Για τον Μήτρογλου μη τα ξαναλέμε, ανυπομονεί για το ραντεβού με τον πελάτη, αφού τον έχει "καρφώσει" τόσο με τη φανέλα του Θρύλου, όσο και με αυτές του Πανιωνίου και του Ατρομήτου!

Γενικά, οι περισσότεροι παίκτες του Θρύλου δείχνουν σε καλή κατάσταση, ενώ στις δηλώσεις τους έδειξαν να έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα της Κυριακής, ακόμα και πριν την Άρσεναλ!


Τώρα βέβαια, την Κυριακή το βράδυ μετά τον αγώνα, όλο και κάτι θα τους φταίει... Ίσως τα... τιμολόγια της ΔΕΗ, ίσως το κρύο που έχει βάλει απότομα, σίγουρα κάτι θα τους φταίει εκτός φυσικά από τις επιλογές τους και το... αστεράτο ρόστερ τους.

Για να τελειώνουμε με αυτούς λοιπόν μάγκες, μπείτε μέσα και εξαφανίστε τους και μη τους δώσετε "πάτημα" να βγουν και να μιλάνε...

Εδώ οι άλλοι έφαγαν 4 και μας έπρηξαν για 10 μέρες... Φανταστείτε!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ