2012-12-05 06:26:07
Φωτογραφία για Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Κατσουράνης
Φαίνεται πως μόνο το… απρόοπτο χωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Κατσουράνη από το να συνεργαστούν από τον... ερχόμενο Γενάρη και έπειτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες στο οικονομικό.

Η σχετική εισήγηση του Γιώργου Δώνη εγκρίθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη που παρουσίασε την περίπτωση του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος ανέλαβε δράση. Ο γενικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον ατζέντη του Πατρινού μέσου, πρώην των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Γιάννη Εμμανουηλίδη, και συζήτησαν το οικονομικό και τις άλλες παραμέτρους μιας πιθανής συνεργασίας.

Πάντως, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί τις επόμενες μέρες. Η πλευρά του παίκτη ξεκίνησε τις συζητήσεις στις 800 χιλιάδες ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους, όμως ο ΠΑΟΚ φέρεται να αντιπρότεινε 500 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα.

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Κατσουράνη έχει εμπλακεί και η ΑΕΚ, όμως το «θολό» διοικητικό τοπίο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «κιτρινόμαυρους» για την επιστροφή του παίκτη.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ