2012-12-04 21:23:04
Φωτογραφία για Μακιγιάζ για μάτια με κλίση προς τα κάτω
Κάθε σχήμα ματιών χρειάζεται και το ανάλογο στυλ μακιγιάζ για να αναδειχθεί σωστά. Ιδιαίτερα αν έχετε μάτια με κλίση προς τα κάτω, πρέπει να προσέξετε πολύ πως θα... μακιγιαριστείτε. Δείτε λοιπόν μερικές απλές συμβουλές που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας.

Το πρωταρχικό σας μέλημα είναι να καταφέρετε να κρύψετε αυτή την ατέλεια και να δώσετε στα μάτια σας την ανοδική πορεία που τους λείπει.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι η εφαρμογή του eyeliner στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σας. Προσοχή, πρέπει να φτιάξετε μια πολύ λεπτή γραμμή, ειδικά στο τελευταίο 1/3 του ματιού σας, η οποία θα πηγαίνει προς τα πάνω. Αφού λοιπόν κάνετε την «γραμμή που αλλάζει τα πάντα», μπορείτε να μακιγιαριστείτε κανονικότατα και να φορέσετε οπωσδήποτε μάσκαρα.

Από την άλλη, ένα πολύ καλό μακιγιάζ για τέτοιου είδους μάτια, ξεκινάει από την εφαρμογή μολυβιού. Το μολύβι θα δώσει και πάλι μια ανοδική πορεία στο μάτι σας. Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα πολύ λεπτό περίγραμμα στα μάτια σας, σαν να μην έχετε βάλει καθόλου στη μέση των βλεφάρων, τόσο στο πάνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο. Στη συνέχεια βάλτε σκιά μεσαίας απόχρωσης σε όλο το πάνω βλέφαρο και σκούρα στην πτυχή του βλεφάρου. Έπειτα σβήστε ελαφρώς το μολύβι σας, με προσοχή να μην ενωθούν οι δύο γραμμές του πάνω και του κάτω βλεφάρου και τέλος, βάλτε τη μάσκαρα σας μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

beautetinkyriaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ