2012-12-04 20:10:09
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΘΡΥΛΕ!
Ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να νικήσει την Άρσεναλ και έχει πολλούς και καλούς λόγους για αυτό.

Φυσικά ο πιο σημαντικός είναι η άνοδος στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν, όπως δήλωσε και ο Γιάννης Μανιάτης, τη νίκη κατ' αρχήν για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους που τους στηρίζει πάντα, αλλά και για το γόητρο που δίνει μια νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έστω κι αν δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Επιπλέον και τα οικονομικά κίνητρα δεν είναι μηδαμινά αφού σε περίπτωση νίκης θα μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού 1 εκ. ευρώ ή 500.000 χιλιάδες ευρώ σε πιθανή ισοπαλία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη και επιπλέον με ένα γκολ θα φτάσει τα 150 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (έχει 149), με τον Φουστέρ να έχει τη... δική του παράδοση αφού είχε βάλει μέσα - έξω γκολ πέρσι στους "κανονιέρηδες" και τώρα μπορεί να το ξανακάνει σπάζοντας και τη... γκίνια που τον κυνηγά τον τελευταίο καιρό.


Οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση νίκης θα φτάσουν τους 9 βαθμούς, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τη συγκομιδή της περσινής χρονιάς, αφού και πέρσι (για όσους συγκρίνουν) η τελική συγκομιδή ήταν 9 βαθμοί Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Αν νικήσει μάλιστα ο Ολυμπιακός σήμερα θα τριτώσει τις σερί νίκες του στο "Ναό" επί της Άρσεναλ, πάντα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ θα κρατήσει και το αήττητο ως γηπεδούχος όταν παίζει εντός έδρας στο φινάλε των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βελτιώσουν και την ευρωπαϊκή τους βαθμολογία. Ο Θρύλος έχει 55.720 πόντους, είναι 34ος και φιλοδοξεί να τους αυξήσει ώστε του χρόνου, να είναι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεγαλύτερο κίνητρο; Οι οπαδοί του Θρύλου θα γεμίσουν το Καραϊσκάκη και θέλουν να δουν την ομάδα τους να πανηγυρίζει ακόμα μια νίκη με καλή εμφάνιση και μάλιστα Ευρωπαϊκή! Το ταξίδι άλλωστε συνεχίζεται στο Europa και ο λαός του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι εκεί στη θέση του, δίπλα στους παίκτες και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πρώτα η Τότεναμ, μετά ο ΟΣΦΠ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πρώτα η Τότεναμ, μετά ο ΟΣΦΠ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ