2012-12-04 20:08:29
Φωτογραφία για Ετοιμοι Καζναφέρης και Καπετάνος εν όψει Αστέρα
Η δεύτερη μέρα παρουσίας του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο του Αρη περιελάμβανε δύο προπονήσεις την Τρίτη (4/12), γεγονός που ασφαλώς βοηθά τον 46χρονο Ισπανό τεχνικό να αρχίσει να σχηματίζει εικόνα για το ρόστερ.

Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός πως με εξαίρεση τους Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέα Ηρακλή, όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, καθώς οι Κώστας Καζναφέρης και Κώστας Καπετάνος προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα. Υπενθυμίζεται πως 24 ώρες νωρίτερα, για καθαρά προληπτικούς λόγους, είχαν κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο πρώτος είχε ένα χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Οσο για τους τραυματίες, ο Ισπανός στόπερ καθημερινά ανεβάζει ρυθμό και –καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα είναι έτοιμος μέχρι την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα (23/12, 20:30), ενώ ο 23χρονος μεσοαμυντικός άρχισε να τρέχει και αναμένεται στις αρχές του 2013 να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (9/12) με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται ο Αρης να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, από τη στιγμή που οι Αρκάδες έδειξαν θετική διάθεση για να δώσουν εισιτήρια.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ