2012-12-03 20:28:14
Φωτογραφία για Λέει «αντίο» ο Μουρίνιο το καλοκαίρι...
O κύκλος του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ κλείνει το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Marca.

Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ολοκληρώσουν στο φινάλε της φετινής σεζόν τη συνεργασία τους.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το πως θα λυθεί το συμβόλαιο του Special One, καθώς τον περασμένο Μάη ανανεώθηκε έως τον Ιούνιο του 2016. Ωστόσο η απόφαση για το διαζύγιο είναι ειλημμένη όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί καθώς ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Πέρεθ δεν τον έχει καλύψει καθόλου φέτος σε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, όπως στην κόντρα του με τον Σέρχιο Ράμος ή στη διαμάχη του με τον Αλμπέρτο Τορίλ, προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Β'.

Μία από τις υποψήφιες ομάδες είναι φυσικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφασίσει να αποσυρθεί. Ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις στο ΙΤV4: "Μπορεί να με διαδεχτεί ο Μουρίνιο".


"Μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ομάδα. Δε μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει θα μπορούσε να γίνει προπονητής σε τοπ επίπεδο, αλλάστη συνέχεια βλέπεις την προσωπικότητά του. Είναι απίστευτος, πολύ δυνατός χαρακτήρας και αυτό καλύπτει το κενό".

"Θυμάμαι την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην Τσέλσι. Σκέφτηκα "Χριστέ μου, είναι ένας αναιδής μπάσταρδος". Έλεγε στους παίκτες "Κοιτάξτε, είμαι ο Special One, δε χάνουμε παιχνίδια". Είναι απίστευτο να έρχεσαι στην Αγγλία σε νεαρή ηλικία και να λες στους παίκτες πως είσαι ο Special One! Ωστόσο, τους έλεγε να πιστεύουν στους εαυτύς τους και πως θα πάρουν το πρωτάθλημα".

Τέλος, προσέθεσε: "Όταν έρχεται στο γραφεί μου, κάνει αστεία ακόμα και σε βάρος του εαυτού του, αυτό είναι που μου αρέσει. Όσο για την αμφιλεγόμενη εικόνα του δε νομίζω πως τον νοιάζει. Ξέρει πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ