2012-12-03 08:46:43
Φωτογραφία για Ο θάνατός σου, η ζωή μου
Ματς επιβίωσης αποτελεί για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με την οποία ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική, καθώς θέλει πάση θυσία τους βαθμούς για να μείνει ζωντανή.

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ΑΕΚ έπαιξε κι έχασε… Το παιχνίδι, όμως, συνεχίζεται, το ίδιο και ο αγώνας για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το πρόγραμμα που είχε χαρακτηριστεί και ήταν ως μια αλυσίδα τελικών βρίσκεται σε εξέλιξη με την Ένωση να έχει κερδίσει έναν εξ αυτών, να έχει χάσει σε έναν και να απομένουν ακόμα δύο μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Προς το παρόν πρέπει να αφοσιωθεί στον αγώνα με τον ΠΑΣ, κόντρα στον οποίο έχει εξαιρετική παράδοση (σ.σ. μόλις μια ήττα σε 17 ματς), ενώ πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή είχαν αναμετρηθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα των Ιωαννίνων πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στην έκτη θέση κι μια… νίκη μακριά από την πεντάδα, κάτι που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσε κάποιος να προβλέψει το καλοκαίρι.


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΟΑΚΑ

ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 3/12, 19:30 (NS2)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4, Βέροια-ΑΕΚ 0-4, ΑΕΚ-Λεβαδειακός 0-1. / Γιάννινα-Ξάνθη 1-0, Άρης-Γιάννινα 1-2, Γιάννινα-ΟΦΗ 1-0.

EXIT POLL: 1: 2,02 Χ: 3,11 2: 3,68

ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Λαγός (τραυμ.), Κορδέρο (τιμωρ.) – Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Στυλιάρας, Τουμπακάρης, Κοντίζας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο ΠΑΣ έχει καλούς επιθετικούς. Αναπτύσσουν το παιχνίδι τους με λίγες επαφές. Ψάχνουν περισσότερο τον Ίλιτς για να του δώσουν την πρώτη πάσα, είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στον άξονα. Παίζουν γρήγορα με λίγες επαφές, έχουν γρήγορους παίκτες, όπως ο Γεωργίου και ο Κοροβέσης. Ο Ντε Βινσέντι είναι καλός χειριστής της μπάλας και σκοράρει, αλλά δίνει και καλές πάσες. Γι' αυτό οι γραμμές μας πρέπει να είναι κοντά, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν». Έβαλντ Λίνεν

«Ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαμε βάλει ένα στόχο να μαζέψουμε στον πρώτο γύρο μίνιμουμ 15 πόντους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει 18 βαθμούς και απομένουν τρία παιχνίδια ακόμη για να τελειώσει ο γύρος. Μας δίνεται λοιπόν μία ευκαιρία σημαντική να πάρουμε κάποιους πόντους ακόμη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, όσους μπορέσουμε, έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, όσους μπορέσουμε ώστε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα από τον πρώτο γύρο για την παραμονή της ομάδας που είναι και ο στόχος μας. Το παιχνίδι της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν το θεωρούμε εύκολο. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και την προσπάθεια που κάνει. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε στο μυαλό μας, ώστε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία και σαν άλλον έναν τελικό».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ