2012-12-01 22:17:04
Φωτογραφία για ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ... ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έγινε στο «Μαντζέσκι» όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-4 της Ρέντινγκ, κάνοντας ταυτόχρονα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού πήρε απόσταση τριών βαθμών από τους διώκτες της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Σίτι και πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Ρέντινγκ σε ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της Ευρώπης για φέτος που είχε τρεις ανατροπές.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8’ ο Ρόμπσον – Κανού άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε άμεσα καθώς μέχρι το 16’ είχαν ανατρέψει το σκορ.

Ο Άντερσον στο 13΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Φαν Πέρσι από το σημείο του πέναλτι να ανατρέπει στο 16’. Ανάλογη όμως, ήταν η απάντηση και από τους γηπεδούχους. Ο Λε Φοντρέ στο 19’ ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του, με τον Μόρισον στο 23’ να κάνει το 3-2 για τη Ρέντινγκ.


Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέτρεψε για ακόμα μία φορά παίρνοντας και τη νίκη. Ο Ρούνεϊ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού έκανε το 3-3 με τον Φαν Πέρσι στο 34΄ να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Σόρεϊ, Μαριάπα, Μόρισον, Κάμινγκς, Λέιτζεργουντ, ΜακΆνουφ (79’ ΜακΚλίρλι), Ταμπ, Ρόμπσον – Κανού, Λε Φοντρέ, Ρόμπερτς (69’ Πογκρέμπνιακ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Λίντενγκααρντ, Ράφαελ (31’ Σμόλινγκ), Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Άντερσον (45’ Τζόουνς), Κάρικ, Γιανγκ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (74’ Γουέλμπεκ).

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ