2012-12-01 21:19:02
Φωτογραφία για «Το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμπτει παράλληλα με την ανάκαμψη της χώρας»
Στον «Αθήνα – 9,84» παραχώρησε συνέντευξη ο Λαρισαίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Στο επίκεντρο της συνέντευξης βρέθηκε η συνεχής πτώση των ποσοστών του Κινήματος και οι προοπτικές ανάκαμψής του.

Ο κ. Σαχινίδης επεσήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ, είναι προσωπική αυτή η ερμηνεία, πήρε ένα ποσοστό της τάξης του 13% στις εκλογές και εκτιμώ ότι το ποσοστό αυτό δεν αντανακλά το γεγονός ότι εφάρμοσε μία από τις πιο δύσκολες πολιτικές που ευθύνεται για το γεγονός ότι οι Έλληνες έχασαν μισθούς και συντάξεις.

Οι περισσότεροι από τους Έλληνες το 2012 στις εκλογές αντέδρασαν για στάσεις, πρακτικές και επιλογές που αφορούνε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και ενδεχομένως για παραλείψεις στην προώθηση ορισμένων αλλαγών με κοινωνικά δίκαιο χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας.

Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή χρεώνεται, αν θέλετε, τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα επειδή εξακολουθεί να υπάρχει η αβεβαιότητα σε ό, τι αφορά το μέλλον και την προοπτική της χώρας, ή τουλάχιστον υπήρχε αυτή η αβεβαιότητα μέχρι και την τελευταία απόφαση του Eurogroup. Οι περισσότεροι από τους πολίτες ανησυχούνε ότι τελικά η χώρα εξακολουθεί να είναι παγιδευμένη. Εξακολουθεί να έχει αυτήν την αβεβαιότητα για το πού θα πάει.


Θεωρώ όμως ότι μετά την απόφαση αυτή του Eurogroup που δίνει μια νέα προοπτική στη χώρα, και καθώς η χώρα θα αρχίσει σταδιακά να επιστρέφει σε συνθήκες ομαλότητας με την εξασφάλιση των χρημάτων που θα επιτρέψουν την ανακεφαλαιοποίηση για να μπορεί το τραπεζικό σύστημα πλέον να λειτουργήσει σωστά.

Καθώς η χώρα θα βγάζει από πάνω της την αβεβαιότητα για τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει το χρέος, θα αρχίσει να προσελκύει επενδύσεις, που είναι η αναγκαία και ικανή προϋπόθεση, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να δοθούν απαντήσεις σε όλους αυτούς που αγωνιούνε.

Θα είναι το μέρισμα το πολιτικό, το οποίο περιμένει και προσδοκά να εισπράξει το ΠΑΣΟΚ, από τη συνεισφορά του, στο να διατηρηθεί η χώρα όρθια αυτά τα δύο, δυόμισι τελευταία χρόνια», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός, τον οποίο επιλέγουν όλο και περισσότερο τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης για να αξιολογήσει τις ενδιαφέρουσες και ραγδαίες εξελίξεις.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ